Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Edebiyat Öğrenci Topluluğu tarafından "Edebiyat ve Sinema Üzerine Bir Söyleşi" isimli etkinlik yapıldı.

        Akademisyen Yazar Kudret Ayşe Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Akademisyen Yazar Kudret Ayşe Yılmaz'ın hayat hikâyesinin okunmasıyla devam etti.

        Bitlis Eren Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz, konuşmasına yazarlık serüvenini anlatarak başladı. Yazdığı kitaplar ve kaleme aldığı film senaryoları hakkında ayrıntılı bilgiler veren Yılmaz, edebiyat ve sinema üzerine bir söyleşi yaptı.

        Yazar Kudret Ayşe Yılmaz'ın konuşmasının ardından soru cevap şeklinde geçen program, slayt gösterisi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler