Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Başkan Yüzügüllü, yayımladığı mesajında, Çanakkale Zaferinin vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem destanı olduğunu belirterek, "Nice çocuklar yetim, nice kadınlar dul, nice analar evlatsız kalmıştır çünkü Çanakkale'de bu vatanın 250 bin evladı, bu ülkenin toprakları, bölünmez bütünlüğü uğruna kahramanca savaşarak canlarını vermişlerdir. Çanakkale'nin toprakları şehitlerimizin kanları ile sulanmıştır. Çanakkale'de düşmanı bertaraf eden aziz şehitlerimiz, düşmana geçit vermemiş, Çanakkale'yi geçilmez yapmışlardır. Çanakkale azmin, fedakarlığın, onurun zaferidir. Türk milletinin cesaretinin ve direnişinin simgesidir. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103'üncü yıldönümünde başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnet ile anıyor, böyle bir ulusun evladı olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler