Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Kulu ilçesinde, mahalle muhtarları ve kurum müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

        Toplantı, Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan başkanlığında yapıldı. Mahallelerin sorunlarının ele alındığı toplantıda; okuma ve yazma kursları, içme suyu, yol, Organize Sanayi Bölgesi, doğalgaz, tarımsal alanda sulama, eğitim, sağlık ve ilçede yapımları devam eden yatırımlar ile ilgili konular konuşuldu. Sorunların giderilmesi konusunda ortak görüşün yer aldığı görüşmelerde eksikliklerin bir an önce giderilmesi hususunda mutabakata varıldı.

        İstişare toplantısına, İlçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, İlçe Belediye Başkan Vekili Mehmet Altun, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Erkaraman, İlçe Emniyet Müdürü Nasuh Talu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, siyasi parti başkanları, kurum amirleri ile 46 mahallenin muhtarı ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler