Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında karşı kaşıya gelecek olan Samsunpor ile Boluspor, bu müsabaka ile birbirlerine 59. kez rakip olacaklar.

        Samsunspor ve Boluspor, Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında 18 Mart Pazar günü Samsun'da oynayacakları mücadeleyle resmi müsabakalarda birbirlerine 59. kez rakip olacaklar. Bu iki takımın daha önce oynadığı 58 karşılaşmada Boluspor 27, Samsunspor 21 galibiyeti bulunuyor. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun'da oynanan 27 karşılaşmada ise ev sahibi takımın 15, Boluspor'un da 6 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

        İki ekip arasında oynanan 58 karşılaşmada Samsun ekibi rakip fileleri 63 kez sarstı. Boluspor da kırmızı-beyazlılara 66 gol atma becerisi gösterdi. Boluspor 27 haftada topladığı 43 puanla 6. sırada yer alarak Süper Lig hedefini devam ettirirken, Samsunspor ise topladığı 32 puanla 14. sırada kümede kalma yarışında bulunuyor.

        Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyum'unda pazar günü saat 15.30'da oynanacak karşılaşmayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler