Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezince düzenlenen okur-yazarlık kursları tüm hızıyla devam ediyor.

        Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mecit Altan Canbiter, yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri hanımefendi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye'de okuma-yazma bilmeyen kalmaması için başlatılan 'Okuryazarlık Seferberliği' ilçemiz Kuyucak'ta da devam ediyor. Seferberlik dahilinde kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde; ilçemiz genelinde alan taraması yapmaya devam ediyoruz. Müdüründen müdür yardımcısına, öğretmeninden usta öğreticisine tüm personelimizle; mahalle mahalle, ev ev gezerek okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı Okuma Yazma Kurslarına katılmaları için ikna ediyor; Okuma-Yazma bilip de belgesi olmayan vatandaşlarımız için Seviye Tespit Sınavları yapıyoruz. Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Olarak; Hangi mahallede olursa olsun tek bir vatandaşımızın dahi okuma-yazma öğrenme talebini karşılıksız bırakmayacağız" dedi.

        Okuma yazma bilmeyenlere davet

        Vatandaşlara da seslenen Canbiter, "Sizler de çevrenizde okuma-yazma bilmeyen tanıdıklarınız varsa, onları en yakın ilkokula ya da Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi'ne yönlendiriniz" dedi.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler