Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da yasak aşk yaşadıkları ve kavuşamayacaklarını anladıktan sonra Kızılırmak'a atlayarak intihar ettikleri iddia edilen gençlerden Osman Ertekin'i arama çalışmaları devam ediyor.

        15 Mart günü saat 22.30 sıralarında Osman Ertekin (20) iddiaya göre, yasak aşk yaşadığı 15 yaşındaki Belgin Şahin ile birlikte Çetinkaya Köprüsü'nden Kızılırmak Nehri'ne atladı. Yapılan arama çalışmalarında dalgıçlar dün Belgin Şahin'in cesedine ulaştı.

        Dalgıçlar dün gece geç saatlere kadar sürdürdüğü arama çalışmalarından bir netice alamadı. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren Kızılırmak Nehri'nde Samsun Deniz Polisi dalgıçları tarafından tekrar arama çalışmaları başlatıldı. Çalışma kapsamında karadan ve sudan 10 kilometrelik alan taranıyor. Saat 13.00'e kadar yapılan arama çalışmasında Osman Ertekin'e ulaşılamadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler