Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray taraftar grubu Ultraslan Foça temsilciliği Çanakkale Şehitleri için lokma döktürdü. Dağıtılan lokma için gençleri kutlayan vatandaşlar, şehitleri anmaya dualarıyla katıldılar. 

        Ultraslan üyeleri İzmir'in Foça İlçesi'ne bağlı Yenifoça Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Valide Camii önündeki lokma dağıtımını kendi elleriyle yaptılar. Cuma namazı çıkış Yenifoça'da bir taraftar grubunun lokma dağıtmasına önce şaşıran Yenifoçalılar daha sonra gençleri kutlayarak kuyruğa girdiler ve hayır lokmasına katıldılar. 

        Ultraslan Foça taraftar temsilcisi Selahattin Aktaş 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103 yıldönümünde vatan uğruna canlarını gözünü kırpmadan verenleri unutmadıklarını söyledi. Aktaş; "Dünya tarihine Çanakkale Geçilmez ibaresini kanlarıyla yazanları bir gün bile hatırımızdan çıkarmadan yaşıyoruz. Bugün onların sayesinde özgür bir vatandayız. Çanakkale Şehitleri ile birlikte bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygıyla, şükranla, minnetle anıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler