Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından Şermin Yaşar'ın konuşmacı olarak kaydedildiği, 'Mutlu Anneler Mutlu Çocuklar' etkinliği düzenlendi.

        İzmit Belediyesi tarafından Yunus Emre Kültür Merkezi'nde, Şermin Yaşar'ın konuşmacı olarak katılım gösterdiği 'Mutlu Anneler Mutlu Çocuklar' adlı etkinlik düzenlendi. Etkinlikte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'da yer aldı. Törende yaptığı konuşmasında anne mutlu olursa, çocuğunda mutlu olacağını belirten Başkan Doğan, "Yıllarca annelerle, çocuklarla çalışan bir hekim olarak biliyorum ki, anne mutlu olursa, bu hem çocuğa yansır, aileye yansır, sokağa, şehre, ülkeye yansır. Yani anneler mutlu olursa, çocuklarda, toplum da mutlu olur. İzmit Belediyesi olarak bizler yeni nesil belediyecilik yapıyoruz. Çocuk dostu, kadın dostu belediye olarak yaptığımız Aile Danışmanlık, Evlilik Okulu ve diğer projelerimiz hep mutlu aile, mutlu ülke içindir" dedi.

        Türk kadınıyla guru duyduğuna değinen Doğan, "Erkekler bazen bana kadınlara çok fazla proje ürettiğim için sitem ediyor. Biz bunları aslında sizin için yapıyoruz. Kadın mutluysa erkekler de mutludur. Türk kadını beceriklidir, fedakardır, dünyada bir numaradır. Aynı anda elinde telefon, ocakta yemek yapan, o arada çocuklara komut verip, ayağıyla dolabı kapatan Türkiye'nin dışında başka bir yerde böyle bir kadın olamaz. Her elinde bir marifet olan birçok şeyi birden yürüten Türk kadınıyla biz gurur duyuyoruz. Yavrularımız, sizlerin huzurlu evlerinizde vatanını, milletini, bayrağını seven bireyler olarak yetişecek. Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetler hedeflerini geçmek isteyen çok güzel nesiller olacak. Biz size güveniyoruz, sizlere destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        Anne ve babalardan oyuncakları çocuklarına hazır sunmamalarını isteyen Şermin Yaşar, "Hazır sunulan oyun ve oyuncaklar çocukların hayal gücünü öldürüyor. Bunu önlemek için bırakalım çocuklar kendi oyunlarını ve oyuncaklarını kendileri belirlesinler" şeklinde konuştu.

        Başkan Doğan, program sonunda Şermin Yaşar'a plaket vererek teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler