Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayapınar ilçesinde oluşturulan Kent Ormanının 2. etabında öğrenciler fidan dikme etkinliği düzenledi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayapınar ilçesinde 314 bin metrekarelik alan üzerinde oluşturulan Kent Ormanında baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte fidan dikim çalışmaları devam ediyor. Bağlar ilçesinde bulunan Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kent Ormanı'na fidan dikmek için etkinlik düzenledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığının yer ve fidan temin ettiği etkinliğe, okulun 3 sınıfında bulunan yaklaşık 100 öğrenci ile öğretmenler katıldı.

        Kent Ormanında kendileri için temin edilen alana gruplar halinde gelen öğrencilere her biri 4 yaşında olan 50 adet İran çamı ve dikim işlemini gerçekleştirebilmeleri için kürekler dağıtıldı. Önceden açılan çukurlara fidanları yerleştiren öğrenciler, dikim işlemini gerçekleştirdikten sonra fidanlara can suyu verdi. Etkinlik, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı görevlileri, öğretmen ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler