Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezitli Belediyesi, Viranşehir sahilinde yürüyen ve spor yapan vatandaşlara su desteğinde bulundu.

        Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi sahilinde yürüyen ve spor yapan vatandaşları yeni bir uygulama ile buluşturarak su dağıtımında bulundu. Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü çalışmaya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Havaların ısınmasıyla birlikte sahillere akın eden vatandaşlar uygulamadan memnun kaldı.

        Düzenli olarak eşi Sembol Tarhan'la birlikte sahilde yürüyüş ve spor yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Yürüyüş sırasında biz de en çok her an su bulamamaktan şikayet ediyorduk. Havaların ısınmasıyla birlikte deniz kenarlarını dolduran vatandaşlarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Büyük memnuniyetle karşılandı. Elimizden geldiği ölçüde halkımıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler