Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KO-MEK tarafından düzenlenen "Aile Okulu" dersleri, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan'ın "İslam' da Aile" konulu eğitimi ile devam etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), hayata geçirdiği "Aile Okulu" projesi ile aileleri bilinçlendirmeye devam ediyor. KO-MEK, "Aile Okulu" projesi kapsamında düzenlenen eğitimler, "İslam'da Aile" konusu ile Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan'ın katılımı ile devam etti. Eğitimde İslam'da aile kavramının önemine değinen Cihan, "Geçmişten günümüze kadar aile kavramı her zaman önemli olmuştur. Bir toplumda aile ne kadar sağlam ise devlette o kadar güçlüdür. Aile içinde özellikle anne babalara büyük iş düşüyor. Çocuk yetiştirilmesinde toplum yapısının yanı sıra İslami kurallarda büyük önem taşır. Dinini tam yaşayan ve anlayan çocuk kendisi içinde ülkesi içinde önemli birer birey olur" dedi.

        Körfez ve Gebze'de verilen eğitimlerle 4. haftayı tamamlayan KO-MEK "Aile Okulu" projesi, 21 Mart Çarşamba günü Yusuf Özkan Özburun'un katılımı ile gerçekleştirilecek olan "Ailede Stres Yönetimi" eğitimi ile sona erecek. Aile kavramı üzerinde kursiyerleri bilinçlendirerek, farkındalıklarını artırmayı amaçlayan KO-MEK "Aile Okulu" Projesi kapsamında bugüne kadar 2 bin 524 kursiyere eğitim verildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler