Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı görevine gelen Aysel Demirtaş'ı ziyaret etti.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanlığı görevinin ardından İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olarak görevine devam eden Aysel Demirtaşı bir iş merkezinde bulunan, iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette AK Parti teşkilatının bağlılığına ve çalışkanlığına dikkat çeken Doğan, "Birlikte yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız her zaman ayrı bir yere sahiptir. Aysel Hanım, özellikle partimizin ilçe kadın kollarında özverili, samimi, fedakarca güzel çalışmaları olan bir arkadaşımızdır. Şimdi de il yöneticimiz olarak önemli görevler üstleniyor. İnşallah 2019 seçimlerinde AK Partili kadınlarımız yine İzmit'teki gücünü gösterecek. Onların samimi, özverili çalışmalarının, şehrimize ve ülkemize olan sevdalarının yansıması olarak yine seçimlerde başarılı olacağız. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirtaş ise, "Başkanımıza nazik ziyaretleri ve güzel düşünceleri için teşekkür ederiz. Kendisiyle çok başarılı çalışmalara imza attık. Başkanımız her zaman yanımızda, bizim destekçimiz oldu. Şehrimiz, ülkemiz, geleceğimiz, çocuklarımızın geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        Başkan Doğan, Demirtaş'ı ziyaretinin ardından iş merkezindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler