Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret ederek tamamlanan ve devam eden yatırımları inceledi.

        Haftanın ilk günü sabah erken saatlerde mesaisine başlayarak Marmaraereğlisi ilçesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi yeni İtfaiye Hizmet Binasını ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Çetin, İtfaiye Dairesi Başkanı Emin Pehlivan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'ın bulunduğu ziyarette Başkan Kadir Albayrak, çalışmalar ile ilgili Emin Pehlivan'dan bilgi aldı. İtfaiye Hizmet Binasının bölümlerini de gezen Başkan Albayrak personele iyi çalışmalar diledi.

        Ziyaretler sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Marmaraereğlisi ilçesinde sürdürülen faaliyet ve yatırımlarla ilgili toplantı düzenlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler