Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediye bünyesinde çalışan ve işçi kadrosu alacak olan taşeron personelle bir araya geldi.

        Adilcevaz Belediyesi Proje ve Koordinasyon Merkezinde Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, meclis üyeleri Şenay Beşkardeş ve Necmettin Boz'un yanı sıra garaj amiri Nihat Kara, Park ve Bahçeler Müdürü Muammer Eraslan ve personelin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Gürsoy, son yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) yer alan taşeron işçilerin kadroya alınması süreci hakkında işçileri bilgilendirdi. Başkan Necati Gürsoy, ilçenin kalkınabilmesi için daha çok çalışmaları gerektiğine değinerek, "Hükümetin yaptığı düzenleme ile çalışma hayatında yeni bir dönem başlıyor. Belediyelerde çalıştırılan taşeron işçiler, bundan sonraki süreçte belediyelerin bünyesindeki iktisadi teşekküller bünyesinde çalıştırılacaklar. Yapılacak bu çalışmalar neticesinde personellerimiz, vatandaşlarımıza hizmet verdikleri sürece, işlerine devam edeceklerdir. Uygulama hem işçilerimize hem de ilçemize hayırlı olsun. Ayrıca hemşehrilerimiz teveccüh ederek başkanlık görevini bize emanet etti. Hep birlikte ilçemizi kalkındırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sorumluluklarımızı bilerek bu ilçeye hep beraber hizmet edeceğiz. İlçemizi daha temiz ve yaşanılabilir hale getirmek için elbirliği ile çaba göstereceğiz. Hep birlikte bu anlayışla çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz. Biz çalıştığımız kurumda çoluk çocuğumuzun rızkını belediye sayesinde kazanıyoruz ve dolayısıyla bu işe, bu kuruma sahip çıkmamız lazım, benimsememiz lazım. İşinizi sahiplendiğiniz müddetçe, vatandaşlarımıza güler yüz gösterdiğiniz müddetçe, Allah'ın izniyle bizim daha yapacak çok işimiz var diye düşünüyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

        Belediyede tembellik istemediğine de vurgu yapan Başkan Gürsoy, bütün personelin daha çok ve sorumluluklarını bilerek verimli çalışmaları gerektiğine vurgu yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler