Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da bir grup öğrenci 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü münasebetiyle Çanakkale Zaferi ve TSK'nın Afrin Zaferi'ni konu alan tiyatro gösterisi sergiledi.

        Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından okulun konferans salonunda düzenlenen oyunda öğrenciler her iki zaferdeki savaş sahnelerini büyük bir ustalıkla oynadı. Askerleri canlandıran öğrencilerin giydiği kıyafetlerde dikkat çekerken, oyunu izleyen veliler duygusal anlar yaşadı.

        Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan Edebiyat Öğretmeni Tuğba Yıldırım," 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'ni kutladık. Bu haklı ve güzel bir kutlama. Özellikle 18 Mart'ta Türk ordusunun ÖSO ile birlikte Afrin'e girişi güzel bir tevafuk oldu. Biz öğrencilerimizle bu günü yad ettik, hatırladık, unutturmadık. Bizler bu mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler