Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehitler Günü anma programı kapsamında organize ettiğimiz Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dinletisi ve Veysel Çelikdemir tarafından yapılacak kum sanatı gösterisine tüm basın mensuplarımızı ve halkımızı davet ediyorum" dedi.

        Kentin kültürel kimliğine yaptığı yatırımlarla adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yıl içerisinde düzenlediği sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilçe halkının takdirini kazanmayı sürdürüyor. Başkan Fadıloğlu, Şehitler Günü anma programı kapsamında organize edilen Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dinletisi ve Veysel Çelikdemir tarafından yapılacak kum sanatı gösterisinin saat 19:30'da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceğini söyledi.

        "Tüm halkımız davetlidir"

        Tüm Gazianteplileri düzenlenecek etkinliğe davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Kendisine has sesi ve yorumuyla önemli bir dinleyici kitlesine sahip olan Dursun Ali Erzincanlı, Şehitler Günü anma programı çerçevesinde ilçe halkımızla buluşacak. Gönüllere kazınan şiirlerini halkımız için seslendirecek Dursun Ali Erzincanlı ile beraber sahne alacak Veysel Çelikdemir, kum sanatı gösterisi sunacak. Saat 19:30'da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek tüm basın mensuplarımızı ve halkımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler