Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kanserle Yaşam Derneği Başkanı İnci Ulucan 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi verdi.

        Ulucan, dernek olarak kanser haftasını dolu dolu geçireceklerini ifade ederek, "1 Nisan Pazar günü saat 10.00'da Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunma törenimiz olacak. 2 Nisan'da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde Durmuş Edis ve ekibi tarafından 'Kanser olmadan spor, kanser olduktan spor' konulu bir söyleşisi olacak. 3 Nisan günü derneğimiz gün boyu açık olacak ziyaretçilerimizi ağırlayacağız. 4 Nisan'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü girişinde saat 14.00'de Sanat Derneği'nin katkılarıyla fotoğraf ve resim sergisi düzenlenecek. 5 Nisan saat 14.00'de yine Onkoloji Bölümünde Türk Sanat Müziği Korosu mini bir konser verecek. 6 Nisan Cuma günü yatan hastaları ziyaret edeceğiz. 8 Nisan Pazar günü Öğretmenevi'nde geleneksel yemeğimiz olacak" dedi.

        Ulucan ayrıca, Ankara'da 30 Mart Cumartesi günü kanser hastaları olağan toplantısının yapılacağını da belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler