Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda görevli Mehmetçiğe komando eldiveni gönderecek.

        Mehmetçiğin yanında olduklarını hissettirmek için sosyal medya hesapları üzerinden kampanya başlattıklarını dile getiren KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, "Elbette devletimiz, Mehmetçik'in her türlü ihtiyacını karşılıyor. Ancak bizler de bi rşeyler yapmak istiyor, onları düşündüğümüzü , oralarda yalnız olmadıklarını hatırlatmak istiyoruz. Bir an önce operasyonun başarı ile tamamlanıp hepsinin yurda dönmesi için duacıyız" dedi.

        Develi Sindelhöyük Fatih İmam Hatip Ortaokulu ile Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yazdığı mektuplarla birlikte kolilere yerleştirilen komando eldivenleri, Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Kayseri Garnizon Komutanlığına teslim edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler