Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'ın Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Afrin'deki askerlere mektup yazdı.

        Kahta ilçesinde Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Meslek Dersi Öğretmeni Mehmet Emin Kaya öncülüğünde Afrin'e ferman gibi mektup yazdı. Öğrenciler yazdıkları mektubu Afrin'e gönderilmek üzere Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla Jandarma Komutanlığına teslim etti.

        Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, "Mektubun içeriğinde dualar, destek mesajları, özlü sözler, hasılı gönülden kaleme dökülen duygu ve düşünceler yer alıyor. Öğrencilerimiz tarafından Mehmetçik'e moral vermek amacıyla yazılmış mektubu Afrin'deki askerlere gönderilmesi için Kahta ilçe Jandarma Komutanlığına teslim ediyoruz. Çanakkale ruhunu canlı tutan okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler