Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Üniversitesi (KBÜ) Gastronomi Kulübü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi.

        Safranbolu ilçesinde bir otelde düzenlenen etkinlikte, otel aşçısı Mahir Balıkçı tarafından öğrencilere alışverişin püf noktaları ve yemek yapım teknikleri anlatıldı.

        Otel Personel Müdürü Seran As, yaptığı konuşmada, öğrencilerin kendilerini her alanda ve her konuda donatması gerektiğini kaydederek, "Yapmak istediğiniz işte karar yoluna girin ve işinizi sevin. Para veya zaman harcayarak zamanını iyi kullanabildiğin ya da bir üretimde bulunduğun işlerdir hobiler. Mühendislik öğrencilerinin gastronomi ile ilgilenmesi gibi. Bölümünüz dışında ilgi alanlarınız olabilir. Kendi programınızla ilgili kendinizi geliştirebilecek sertifika programlarına katılabilirsiniz. Mutlaka işiniz üzerine staj yapın ve iş konusunda deneyim sahibi olun. Her şeye hakim olabileceğiniz staj yerleri seçin. Oturarak vakit kaybetmeyin. Bilin, araştırın. Mülakata gittiğinizde karşınızdaki kişiye kendinizi çok iyi ifade etmeniz gerekir." dedi.

        Öğrenciler daha sonra aldıkları malzemelerle yemek yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler