Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Hasan Kul ile Güneydoğu gazileri Hakkı Kul ve Kamil Kul'u evlerinde ziyaret etti.

        Gazilere ziyarette Kaymakam Gürsel Temurci'ye Emniyet Amiri Müjdat Kılıç, Jandarma Komutanı M.Ömer Halitoğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, İlçe Müftüsü Murat Hasankahyaoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aziz Altınkaya eşlik etti.

        Ziyarette gazi aileleriyle bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci, ailelerin istek ve taleplerini dinledi.

        Kaymakam Gürsel Temurci, devletin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu vurgulayarak, "Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdır. Şehitlerimize yüce mevladan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum.Devletimizin şefkat eli ve sıcak ilgisi her zaman şehit ve gazilerimizin yanındadır. Sizlere hizmet etmek devletimizin asli görevidir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler