Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MERSİN´de iş insanı Haşim Şenyiğit (58), 4 gündür kayıp olan 2 yaşındaki 'Viyena' adlı Terrier cinsi köpeğini her yerde arıyor.

        İş insanı Haşim Şenyiğit´in 'Viyena' adlı Terrier cinsi köpeği, merkez Toroslar ilçesi Yumuktepe Mahallesi´nde 4 gün önce kayboldu. Şenyiğit, köpeğini bulabilmek için fotoğraflarından afiş yaparak kentin dört bir tarafına astırarıp, hayvanseverlerden yardım istedi. Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Haşim Şenyiğit, "Viyena, ailemizin bir ferdi gibiydi. 4 gündür gözüme uyku girmedi. Her sokakta arıyorum. Polise, hayvanseverlere haber verdim. Şu ana kadar bir sonuç alamadık. Umarım bir hayvansever bulmuş ve sahiplenmiştir. Eğer bulan olur da bana ulaştırırsa ödüllendireceğim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler