Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de seyyar oyuncak ve hediyelik eşya satan 66 yaşındaki İ.B.'nin evine yapılan operasyonda bir miktar esrar, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alınan İ.B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pamukkale ilçesinin Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaşayan, seyyar olarak oyuncak ve hediyelik eşya satan İ.B.'nin uyuşturucu satışı yaptığını ve Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki evinde uyuşturucu bulundurduğunu tespit etti. Eve baskın yapan ekipler, İ.B.'yi gözaltına aldı. Narkotik dedektör köpeği 'Evlat' ile evde yapılan aramada, evin bahçe duvarı başta olmak üzere çeşitli bölümlerine gizlenmiş 100 gram kubar esrar, 30 gram metamfetamin, 20 uyuşturucu hap ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Jandarma, evde oyuncakların bile içine bakarak uyuşturucu madde aradı. İ.B.'nin ayrıca seyyar olarak oyuncak ve hediyelik eşya sattığı evinin önündeki çocuk parkında, gençlere uyuşturucu sattığının tespit edildiği belirtildi. Gözaltına alınıp, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İ.B., ilgili mahkeme tarafından tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler