Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) işbirliğiyle, Rize Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine yönelik olarak "Hijyen Eğitimi" düzenlendi.

        Rize Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim programında RTEÜ Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilimdalı'ndan Yrd. Doç. Dr. Uğur Kostakoğlu katılımcılara hijyen kuralları, bulaşıcı hastalıklar ve bulaşma yolları, temasla, hava yoluyla, kan ve vücut sıvıları ile temasta buluşan hastalıklar ve bunlara ilişkin koruyucu yaklaşımlar konularını aktardı.

        Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan'ında katıldığı eğitimde şehirde faaliyet gösteren berberler ve kuaförler tarafından eğitim ilgiyle takip edildi.

        Gündoğan eğitimin programının öncesinde yapmış olduğu konuşmada, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın katkılarıyla gerçekleştirilen eğitimlerin oldukça faydalı olduğunu ve eğitimlerin esnafın kendini geliştirmesinde önemli rol oynadığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler