Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel Pekfen Ortaokulunda düzenlenen Çanakkale Gecesinde öğrencilerin sergiledikleri müzikal tiyatroya katılan misafirler duygu dolu anlar yaşadı.

        Geceye Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kurucu Başkanı Ve Yazar Bayram Akdemir, Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Turan Şahin, İl Telekom Müdürü Yusuf Kaplan, İl Milli Eğitim eski Müdürü Hamza Doğuç, Pekfen Kurucu Müdürü Yusuf Gezer, veliler, öğrenciler ve çok sayıda misafir katıldı. Çanakkale'de şehit olan Malatyalı askerlerin isimlerinin yazılı olduğu anıt mezarlar ve dev bir Çanakkale anıtının de yer aldığı gece konuklara üzüm hoşafı ve kuru ekmek ikram edildi. İkramların ardından Pekfen Ortaokulu Drama Eğitmeni İzzettin Akpulat ve Müzik Öğretmeni Önder Aslan'ın hazırlamış oldukları mekteb-i sultani adlı müzikal tiyatro sergilendi. Program sonunda bir konuşma yapan sergiledikleri müzikal tiyatroya katılan misafirler duygu dolu anlar yaşadı. Geceye Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kurucu Başkanı ve Yazar Bayram Akdemir, "Bu kadar kısa bir zamanda hazırlanıp bu ruhu bizlere hissettirmeyi başaran öğrencileri tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi. Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Turan Şahin ise "O günleri tekrar yaşadığını, seyrederken gözyaşlarına hakim olamadığını belirterek tüm şehit ve gazi aileleri derneği adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Program sonunda Akdemir ve Şahin'e çiçek takdim edilirken oyuncular ile beraber çekilen hatıra fotoğrafı ile gece sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler