Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, terör örgütünün saldırısında hayatını kaybeden Nurullah Kılıçarslan'ın taziyesine katıldı.

        Bitlis merkeze bağlı Kayalıbağ köyü kırsalında dün öğle saatlerinde odun toplamaya giden köylüler, PKK terör örgütünün saldırısına uğramış, 1 kişi hayatını kaybetmiş ve 4 kişi de yaralanmıştı. Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, saldırıda hayatını kaybeden Nurullah Kılıçarslan'ın Kurubulak'taki taziyesine katıldı. Kılıçarslan'ın yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Ustaoğlu, Şanlıurfa'da vatani görevini yaparken köyüne izinli gelen ve saldırıda hafif yaralanan Kılıçarslan'ın oğlu Turgay Kılıçarslan ile de yakından ilgilendi.

        Taziyeye katılan vatandaşlara hitap eden Vali Ustaoğlu, terör örgütünün her zaman olduğu gibi savunmasız sivil vatandaşlara eylem gerçekleştirdiğini hatırlattı. Ustaoğlu, "Saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu örgütün insan tanımaz, en masum vatandaşımızın bile hakkını gasp eden haince bu tip eylem yapan bir örgüt olduğunu bir kez daha gördük. Tabi ki devletimiz güçlüdür. Yaralar sarılacaktır. Sadece giden vatandaşımızı geri getirmek mümkün değil. Artık onun evlatlarını da bize şehidimizin emaneti olarak görüyoruz. Ailenin sıkıntılarının giderilmesi noktasında devletimiz her zaman yanlarında olacaktır. Bu coğrafyanın zaman zaman yaşadığımız maalesef kaderi bu. Hain örgüt kendi insanına, kendi bölge halkına sadece ekmeği için, rızkı için, ailesinin ihtiyacının temini için savunmasız, elinde silahı olmayan vatandaşa haince bir eylem içerisinde olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da Allah şifa versin" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler