Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan ORAN Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen "Etkili Yönetiyoruz' projesi açılış töreni yapıldı.

        Törene Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Oran Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci ve kurum müdürleri katıldı.

        Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programda Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın teşekkür konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak proje hakkında bilgiler verdi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, "Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ORAN Kalkınma Ajansına sunulan projemiz kabul edildi. Bu kapsamda 2 gün boyunca Develi'de görev yapan tüm kamu kurumlarının idarecilerine "etkili yönetişim teknikleri konusunda ETKİLİ YÖNETİYORUZ projesi kapsamında 100 kişiye Siyaset Akedemisi Eğitimcisi Dr Naci Çuhacı bey eğitim verecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler