Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından plentaltı binder, aşınma asfalt alınması ile nakliyesi ihalesi yaptı.

        Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen plentaltı binder ve aşınma asfalt alınması ve nakliyesi mal alım ihalesi yaptı. İhale Kartepe Belediyesi toplantı salonunda Etüt Proje Müdür Vekili ve İhale Komisyonu Başkanı Cavit Kuzu başkanlığında gerçekleşti. 4 firma teklif verdi.

        Yaklaşık maliyeti 6 milyon 856 bin 200 TL olan ihalede verilen en düşük teklif 4 milyon 900 bin, en yüksek teklif ise 6 milyon 600 bin oldu. Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler