Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi KAR-MEK kursiyerleri Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçik için anlamlı sözlerin yazdığı havlular hazırladılar.

        Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı 57'inci gününde başarıya ulaştı. Harekatın başlamasından bu yana ülkenin dört bir yanından Mehmetçik'e destek verildi. Elindeki tüm imkanlarla Mehmetçik'e destek veren Türk Milleti, dünyaya da birlik ve beraberliğin nasıl olması gerektiğini en iyi şekilde gösterdi.

        Bu kapsamda Afrin'e başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk gününden itibaren desteğini esirgemeyen Kartepeli kadınlar bu seferde Mehmetçik için üzerinde anlamlı sözlerin yer aldığı havlular hazırladı.

        Kartepe Belediyesi KAR-MEK kursu öğrencileri tarafından hazırlanan havlularda, "Senin değil ayağına, ayakkabına taş değmesin", "Adımlarınız tüm dünyayı inletsin", "PKK'ya Afrin tabut, Membiç mezar olsun" tarzında sözler yazıldı.

        Kartepe'de kadın olmanın ayrıcalıklı olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise "Kadınlar Kulübü üyelerimiz Afrin'de vatanımızın birliği ve beraberliği için canı pahasına mücadele eden Mehmetçiklerimize gönüllerinden gelerek çeşitli manevi hediyeler hazırladılar. Kadınlarımızla her zaman gurur duyuyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler