Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, 18-24 Mart yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıları ağırladı. Minikler, huzur evinden gelen misafirlerinin gönlünü aldı.

        Montessori Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Neziha Serin, çocukluk evresinde olduğu gibi yaşlılık evresinde de insanlara çok özel ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiğini belirterek "Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gereklidir. Bu kapsamda Çocuk Akademisi olarak yaşlılarımıza gereken önem ve ilgiyi göstermeye çocuklarımıza da yaşlılığın önemini anlamaya çalışıyoruz" dedi.

        Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, huzur evinden gelen misafirlerini çocuk akademisi binasında ağırlayarak, tüm büyüklerinin yaşlılar haftasını kutladılar. Minnet ve şükran duygularını ileten Montessori minikleri, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek, sevgi ve saygı ile büyüklerini uğurladı.

        Gördükleri ilgi ve alakadan oldukça memnun kalan yaşlılar Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler