Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Depo Birimi ile birime bağlı Yakıt İkmal Personeline yönelik hizmet için eğitim verildi.

        Ege Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (TMGD) yetkilileri tarafından verilen madde farkındalık eğitimi kapsamında tehlikeli maddelerin güvenli ve çevreye zarar vermeden taşınması konusunda belediye personeli bilgilendirildi. Yalıkavak Mehmet Beyazıt Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim çalışması yaklaşık 1.5 saat sürdü.

        Eğitimde ilgili personele; tehlikeli maddenin tanımı, ADR'nin tanımı ve amacı, yükleme, doldurma ve taşımada görevli personelin sorumlulukları, araç ve gereçlerin levhalandırılması ve işaretlenmesi başlıklarını taşıyan konularda bilgiler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler