Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent Ecevit Üniversitesi'nde 21 Mart Nevruz Günü kutlamaları yapıldı.

        BEÜ Farabi Kampüsü'nde düzenlenen program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programa akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve davetliler katıldı. Kortej yürüyüşü ile devam eden programda halk oyunları gösterileri sergilendi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mehteran takımının gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Programda nevruz ateşini Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve öğretim görevlileri yaktı.

        Nevruz ateşinin yakılmasının ardından akademik, idari personel ve öğrenciler ateşin üzerinden atlayarak baharın gelişini kutladı. Öğrencilere Spor Salonu önünde etli pilav ikram edildi. Nevruz kutlamaları halay çekilmesi ve oyun havaları ile devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler