Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, çocuklara sporu sevdirmek ve güne zinde başlamalarını sağlamak amacıyla "Gün Sporla Aydın" projesi kapsamında Altınşehir İlkokulunda öğrencilerle güne sporla başladı.

        Fiziksel hareketliliği yaşam biçimi haline getirmek, güne enerjik ve mutlu başlamalarını sağlamak amacıyla Altınşehir İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri her sabah güne sporla başlıyor.

        Altınşehir İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından her sabah geleneksel hale getirilen spor aktivitesinin bugünkü konuğu Vali Nurullah Naci Kalkancı, Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve kaptanı Bülent Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in eşi Kezban Alper oldu.

        Proje kapsamında her sabah güne sporla başlayan Altınşehir İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, güne enerjik ve mutlu başlayarak, fiziksel hareketliliği yaşam biçim haline getirmeyi amaçlıyor.

        Altınşehir İlkokuluna gelişinde Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Öğrencilerle birlikte katıldığı 10 dakikalık spor etkinliğinin ardından Okul Müdürü Ahmet Yıldırım'dan okulun eğitim faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Nurullah Naci Kalkancı, sınıfları dolaşarak öğrencilerle aynı sıralara oturup ders dinledi.

        Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Özellikle ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz siz değerli yavrularımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim almaları ve aldıkları bu eğitimin hayatlarında başarı yolunu açması en büyük temennimizdir. Bu başarıyı yakalamak için de derslerinize çok çalışmanız gerekmektedir. Çünkü sizler bizim yarınlarımızsınız. Bu ülkeyi gelecekte sizler yöneteceksiniz" dedi.

        Altınşehir İlkokulundaki programın ardından Spor Lisesine geçen Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı okul idarecileri ve öğrenciler karşıladı. Spor Lisesinde sınıfları gezen Vali Kalkancı, öğrencilerle sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler