Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yurdun birçok bölgesinde sıcak hava etkili olurken Ardahan'da karla mücadele çalışmaları sürüyor. Ekipler, Ardahan-Şavşat karayolunda kar ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı 2 bin 540 rakımlı Sahara Geçidinde yolları açmaya çalışıyor.

        Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Ardahan'ı Artvin'e bağlayan Sahara Geçidinde etkili olan tipi nedeniyle görüş mesafesinin azalması sürücüleri zor durumda bıraktı.

        Karayolları ekipleri ise kar ve buzla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Ardahan-Artvin karayolu Sahara Geçidi ile Ardahan-Posof karayolu Ilgar Dağı mevkisinde aralıksız çalışarak sürücülerin güvenli yolculuk yapmalarını sağlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler