Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'ya Trakya'nın en güzel otogarını yapacaklarını söyledi.

        Çorlu'da katıldığı programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu'ya Trakya'nın en güzel otogarını yapacağız. Artık son aşamaya geldi. İşimiz bitti. Kamulaştırmalar da bitti. Yakın zamanda onun ihalesi var. Yanına da toptan sebze-meyve halini yapacağız onun hazırlıkları da bitti. Bizi bugüne kadar orada zorlayan en büyük konu kamulaştırmaydı o da tamamlandı. Onun dışında Emlak Konutları girişindeki kavşak çalışması da var. Onun çalışmaları da kısa sürede başlayacak" dedi.

        "Mesele seçim meselesi değil"

        Çorlu otogarının seçime kadar yetişip yetişmeyeceği sorusuna da yanıt veren Albayrak, "Otogarı seçime kadar yetiştirmeye çalışacağız ama bu bir seçim meselesi değil. Çok net söylüyorum yaptığımız yatırımların hiçbirini acaba bir daha seçilir miyim, seçilmez miyim diye düşünerek bu tez üzerine yapmıyorum. Gerekiyordu ve bunlar yapılacak. Zaten şu anda seçimde değiliz. 375 günümüz daha var. Bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuşu.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, özelleştirilmesi gündeme gelen Alpullu Şeker Fabrikasını satın alıp almayacağı ile ilgili soru üzerine görüşlerini açıklayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanının başkanlığını yaptığı Trakya Kent Belediyeler Birliği öncelikle şeker fabrikalarının özelleştirilmesini istemiyor. Bu konuda açılan davalar da var. Bu davaların neticesini bekliyoruz. Eğer, özelleştirmenin önün açılırsa, şeker fabrikaları özelleşecek kararı verilirse biz Trakya Kent Belediyeler Birliği olarak Alpullu Şeker Fabrikasına talip olacağız" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler