Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okan Üniversitesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Okan'da 'Yılın En'leri" 2017 ödülleri sahiplerini buldu. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı ödül töreninde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sosyal Sorumluluk Projesi Özel Ödülü'ne layık görüldü.

        Büyükşehir Belediyesinin Gaziantep etnografik kültürünün yerelden evrensele taşınması ve uluslararası düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmaları üniversiteli öğrenciler tarafından taçlandırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, çalışmalarıyla akademik dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Okan Üniversitesi'nin geleneksel hale getirdiği, "Okan'da 'Yılın En'leri 2017 ödülleri kapsamında Sosyal Sorumluluk Projesi Özel Ödülü'nü aldı.

        Törende; sinema, dizi, tiyatro ve moda dünyasından isimlere 11 kategori ve 7 özel ödül verildi. Törenin ilk ödülü olan 'Onur Ödülü'nü oyuncu Selçuk Yöntem aldı. 'Bekir Okan Özel Ödülü'nün sahibi geçtiğimiz Ocak ayında hayatını kaybeden Türk sinemanın önemli oyuncularından Münir Özkul'a verildi. 'Meslekte 50 Yıl' ödülünün verildiği Moğollar grubu adına ödülü Cahit Berkay aldı. Sinema ve tiyatro dünyasının duayenleri arasında yer alan Haldun Dormen'e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' takdim edildi. Öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan şarkıcı Sıla, bu yılın 'En İyi Kadın Şarkıcısı' seçildi. En iyi erkek dizi oyuncusu, Erkan Kolçak Köstendil oldu.

        Yılın en iyi haber sunucusu Nazlı Çelik, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu Berrak Tüzünataç, yılın en iyi senaristi Ece Yörenç, yılın en iyi dizi müziği Cem Öget, yılın en iyi erkek şarkıcısı Mehmet Erdem, yılın en iyi müzik projesi Ece Dağıstan&Güvenç Dağüstün, yılın en iyi moda tasarımcısı Raisa&Vanessa, yılın en iyi tiyatro oyunu Nihal Yalçın - Antabus, yılın en iyi fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, yılın en iyi şefi Cihan Kıpçak ve Sosyal Farkındalık Ödülü Hayvan Hakları Koruma Kanunu Django&Pamuk adına Tanem Sivar seçildi.

        Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Gaziantep etnografik kültürünün yerelden evrensele taşınması ve uluslararası düzeyde tanıtılmasına yönelik sosyal sorumluluk projesi özel ödülüne layık görüldü. Başkan Şahin'in adına ödülü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler