Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnsan ve Medeniyet Harekatı Başkanı Mehmet Güney, Sunar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu'ya Küçükdikili Eğitim Merkezi'ne katkıları nedeniyle teşekkür etti.

        İnsan ve Medeniyet hareketi Başkanı Mehmet Güney, Adana Temsilcisi Mehmet Tosun ve yönetim kurulundan oluşan heyet, Sunar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

        1970'li yıllardan bugüne varlığını sürdüren hareketin 40 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirten Mehmet Güney, "Kendi medeniyet değerlerimizin ihyası için çıkmış olduğumuz uzun soluklu yürüyüşümüzde, Kur'an-ı Kerim'in insanlığı kurtuluşa erdiren mesajı Peygamber Efendimizin sahih sünnetiyle anlama ve yaşama gayreti yaptığımız her faaliyetin ana fikrini oluşturuyor. Bu çalışmalarımıza katkıları nedeniyle kıymetli kardeşimiz Hüseyin Nuri Çomu'ya teşekkür ederiz" dedi.

        Sivil toplum faaliyetlerine 28 Şubat sürecinin zorlu günlerinde, Türkiye'nin en genç şube başkanı göreviyle MÜSİAD'da başladığını belirten Hüseyin Çomu ise şunları kaydetti:

        "İslami hassasiyete sahip kişiler için İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin faaliyetleri oldukça önemli. Kendi tesislerimize de yakın mesafede bulunan Küçükdikili gibi maddi-manevi yatırıma ihtiyaç duyulan bölgelerin, insani gelişim ile daha iyi bir noktaya erişeceğine inanıyoruz. İnsanı inşa eden kurum ve kişilerin, ehil ve sorumluluk sahibi olmasının ne kadar önemli olduğunu geçmişte tecrübe ettik. Bu amaçla, İnsan ve Medeniyet Hareketiyle uzun yıllardır devam edegelen birlikteliğimizi sürdüreceğiz inşallah."

        Ziyaret, karşılıklı hediyeleşmeyle son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler