Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi açtığı kurslarla meslek edindirmeye devam ediyor. Kurum tarafından açılan 200 saatlik MTSK Direksiyon Eğitimi Öğreticileri Kursunun son gününde kursiyerler, kendi organize ettikleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

        Şehzadeler HEM tarafından açılan 200 saatlik MTSK Direksiyon Eğitimi Öğreticileri Kursunun son gününde kursiyerler tarafından düzenlenen yemeğe, Şehzadeler HEM Kurum Müdürü Mehmet Kanca, Müdür Yardımcısı Mustafa Tire, Direksiyon Eğitmenleri Derneği Başkanı Mustafa Cidani, Alpaslan Kızılgök, Levent Kurban, Ferdağ Özenler ve 75 kursiyer katıldı Kursiyerler tarafından organize edilen akşam yemeğinde kursiyerler bir araya gelerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

        Şehzadeler HEM Müdürü Mehmet Kanca yaptığı açıklamada, "Bu kursa ön lisans ve lisans mezunu olan, en az 3 yıllık sürücü belgesi sahibi olanlar kaydolabiliyor. Kurs süresince kursiyerlerimize verilen eğitimlerse şöyle; Kişisel Gelişim Teknikleri, Eğitim Psikolojisi, Öğretim Metotları, İlk Yardım, Trafik Kuralları ve Eğitimi Güvenli Araç Kullanımı, eğitimleri yer almaktadır. Sertifikalarını alan kursiyerlerimize başarılar, güvenli sürüşler ve belgelerinin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler