Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Didim Belediyesi öncülüğünde ilçedeki ana okul ve kreşlerinde eğitim gören öğrenciler Belediye Başkanı Deniz Atabay ile fidan dikti.

        Didim belediyesinin ağaçlandırma alanında gerçekleşen etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ile bazı birim amirlerinin yanı sıra Didim Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, Didim Çiçek Bahçesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Didim Çocuk ve Dahi Çocuk Bilim ve Sanat Anaokulu öğrencileri katıldı.

        Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Atabay "Bugün miniklerle aslında büyük bir iş yapıyoruz. Dünyamızı ve doğamızı korumak adına bu yapacağımız iş hiç küçük değil. Sizlerin dikeceği bu fidanlar doğamızı ve dünyamızı koruyacak" diyerek miniklere teşekkür etti.

        Konuşmanın ardından minik öğrenciler, Başkan Atabay ve beraberindekilerle birlikte çam fidanlarını toprakla buluşturdu. Ağaç dikiminin ardından etkinliğe katılan öğrencilere günün anısına teşekkür belgeleri verildi, öğrencilere ikramda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler