Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çan İlçe Gençlik Kolları Çan Menderes Parkı'nda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytindalı Harekatındaki Afrin Zaferi için vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

        Gerçekleştirilen programa Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve Çan halkı katıldı.

        Programda konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, ''Hepimizin mağlumu 3 gün önce Çanakkale Deniz Zaferimizin 103. Yılını kutladık. Ordumuz Afrin'de ciddi bir mücadele verdi ve başarıyla sonuçlanan bir operasyon gerçekleştirdi. Bugün ki pilav ikramının büyük bir anlamı ve önemi olduğuna inanıyorum. Çünkü terörü destekleyenlerin, sırtını teröre dayayanların başarısından ötürü birileri pilav dağıtırken bugün bizim gençlik kollarımız Afrin'de kazanılan zafer için pilav dağıtıyorlar. Vatandaşlarımızın bu ikisinin ayrımını çok iyi yaptığına inanıyorum'' dedi.

        Ardından konuşan Gençlik Kolları Başkanı Deniz Yılmaz ise, "Birliğimizi ve dirliğimizi ortaya koymak adına pilav ikram ediyoruz. Çanakkale, kahraman Mehmetçiğimizin Afrin'de yazdığı destan adına, şehadete koşarak giden 250 bin şehidimiz adına, yurdumuz kızıl elmadır diyenlerin adına dualar okunan, hayırlar yapılan, pilavlar dağıtılan bir şehirdir. Bu inançla ak parti gençlik kolları olarak bizler de bugün Çanakkale merkez ve 11 ilçemiz ile aynı anda birliğimizi ve dirliğimizi ortaya koymak adına pilav ikram ediyoruz. Rabbim güvenlik güçlerimizi her daim muhafaza ve muzaffer eylesin" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler