Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Ortaca köyünde kursa katılan iki yaşlı kadının okuma yazma öğrenme isteği örnek oldu.

        Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Kılıçarslan, yaptığı açıklamada, ''Okuma yazma seferberliği kapsamında, Ortaca köyünde açtığımız okuma yazma kursuna iki teyzemiz katıldı. Her yaşta okuma yazma öğrenmenin mümkün olduğunu bize gösteren teyzeler, Ortaca İlkokuluna da renk kattılar. Kısa sürede büyük gelişme kaydederek azimleriyle tüm köy halkına örnek oldular'' dedi.

        Ortaca ilkokulu öğretmenlerinden Esra Dönmez yaptığı açıklamada, ''Kursumuza katılan Gülsüm Nigiz ve Mücahide Yeli isimli teyzelerimiz oldukça istekli ve gayretliler. Bu yaşta gösterdikleri azim ve gayret ile bizlere örnek oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler