Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Temiz bir çevre için duyarlı çalışmalarını sürdüren Niğde Belediyesi atık yağları topluyor. 5 litre atık yağ getirenlere, 1 litre bulaşık deterjanı hediye ediliyor.

        Yağını Dökme Geleceğini Kirletme, ayrı biriktirelim geri kazanalım sloganı ile gelecek için, çevre bilincine katkıda bulunarak, atık yağların toplanması kampanyasını yürüten Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 5 litre atık yağ toplayan vatandaşları da 1 litre bulaşık deterjanı ile ödüllendirecek. Vatandaşlar atık yağlarını Yukarı Kayabaşı Mahallesi Muhtarlığı, Burhan, Nar ve Efendibey Mahalleri Muhtarlıklarına teslim edebilecek. Vatandaşların hediyeleri ise Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden verilecek.

        1 litre bitkisel atık yağın 1 milyon litre suyu kirlettiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Niğdelileri geri dönüşüm konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler