Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube yöneticileri taşeron işçiler konusunda Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bilgi alışverişinde bulundu.

        Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Komitesi Başkanı Sebahat Ismarlayıcı eşliğinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, yeni taşeron yasası ve sendika çalışmalarıyla ilgi Başkan Karakullukçu'ya bilgi aktardı. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Özdemir yaptığı açıklamada, "Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu ile gündemimizde olan yeni taşeron yasası ve sendika çalışmalarımız hakkında görüştük. Bizi misafir eden ve taleplerimize samimi bir yaklaşım gösteren Başkanımıza, şahsım ve yeni yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakullukçu ise, "Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 43 bin 500 olan Arifiye nüfusuna; 40 memur, 36 kadrolu işçi ve ek olarak 68 Taşeron işçi arkadaşımız ile birlikte hizmet ediyoruz. Taşeron yasası ile birlikte, bakanlığımızca belirlenen takvim doğrultusunda süreci yöneterek arkadaşlarımızın geçiş işlemlerini tamamladık. Geçtiğimiz yıl çıkan Organize Sanayi Bölgelerindeki Fabrikaların vergi muafiyeti ile ilgili yasa nedeniyle bütçe dengelerimiz biraz sarsıldı. Bundan sonraki süreçte, bütçe olanaklarımız çerçevesinde, işçi arkadaşlarımızın şartlarının düzeltilmesi ile ilgili sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile size ve yeni yönetiminize de çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler