Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'i Türkiye Basketbol Ligi'nde başarı ile temsil eden Karesispor Basketbol takımı, basketbolu gençlere sevdirmek için okul ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerle buluşuyor.

        Karesispor Basketbolu tüm Balıkesir'e yaymaya, basketbol tutkusunu bütün şehirle paylaşmaya devam ediyor. Karesispor Basketbol takımı Teknik heyet ve oyuncuları Albay Cemal Tayyar-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

        Okulun spor salonunda Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytimur, oyuncular Hazer Avcı, Ryan Wright ve Kerem Gülmez ile lisenin 300'e yakın öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen panelde öğrenciler şehirlerindeki profesyonel takım yöneticileri ve oyuncularına soru sorma, hayallerini ve hedeflerini öğrenme imkanı buldu.

        Soru-cevap kısmının ardından spor salonunu dolduran öğrencilere konuşan Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, "Bu hafta deplasmandayız. Ancak haftaya Perşembe günü Bandırma Kırmızı ile karşılaşacağız. Bu maçta sizleri de aramızda görmek istiyoruz. En iyi şekilde ağırlanacağınızın sözünü veriyorum. Siz bizi bugün en iyi şekilde ağırladınız, haftaya da biz sizleri ağırlayacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler