Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - BURSA'da, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından 7´ncisi düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi, 23- 24 Mart günlerinde Grand Yazıcı Otel´de gerçekleştirilecek. Zirvede 1200´e yakın iş insanını ağırlanacak.

        Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılış konuşmasını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek yapacak. Zirvenin ilk günü `Global Fırsatların Geleceği´, `Tarımın Geleceği´, `Finansın Geleceği´, `Üretimin Geleceği´, `Dijitalleşmenin Geleceği´ ve `Türkiye´nin Geleceği´ konulu oturumlar; ikinci gün ise Gayrimenkulün Geleceği´, `Toplumun Geleceği´, `Dijitalleşme Çağında Fırsatlar´, `Sağlığın Geleceği´, `Avrupa´nın Geleceği´ ve `Girişimciliğin Geleceği´ oturumları gerçekleştirilecek.

        1200´E YAKIN İŞ İNSANI KATILACAK

        Zirve kapsamında, Türkiye´den ve dünyadan 1200´e yakın iş insanını ağırlanacak. Zirvede iş ve ekonomi dünyasının liderleri, yöneticiler, bakanlar, uluslararası konuşmacılar, girişimciler ve basın mensupları yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler