Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Feyat Asya, "Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Recep ayına ve mübarek Regaip Kandili'ne hep birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

        Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç aylara kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Başkan Asya, "Manevi coşkuyu daha fazla yaşadığımız ve kendimizi günahlardan arındırmak için fırsat gördüğümüz bu mübarek günlerin toplumun huzurunun ve refahının sağlanmasına vesile olmasını temenni ederim. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bugünler, Allah'a şükür imkanı bulacağımız özel günlerdir. Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi, Regaip Gecesi duaların geri çevrilmediği bir gecedir. Bunu fırsat bilerek gelin bu gece; ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve gönül coğrafyamızın huzuru ve kardeşliğimizin pekişmesi için dua edelim. Yapacağımız duaların kabul edileceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler