Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Bölge şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerinde Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsil edecek olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Erkek ve Yıldız Erkekler Basketbol Takımlarını makamında ağırladı. Şampiyon sporcularla uzun uzun sohbet eden Yağcı, elde edilen sonucun Gaziantep adına gurur verici olduğunu ifade etti.

        Basketbolda Bölge Şampiyonu olan Gaziantep Kolej Özel Okulları Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler Basketbol Takımları Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'yı makamında ziyaret ederek şampiyonluk heyecanlarını Yağcı'yla paylaştılar. Adıyaman'da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonasında bölge şampiyonu olan GKV Yıldız Erkekler Basketbol takımı ile Şanlıurfa'da düzenlenen bölge şampiyonasında bölge şampiyonu olan GKV Küçük Erkekler Basketbol takımları, Türkiye yarı finallerinde Gaziantep'i ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsil edecek.

        GKV'nin şampiyon iki takımı da Türkiye yarı finallerinde

        Şampiyon takımları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, "Sizlerle gurur duyuyorum aslanlarım. İlçemiz ve kentimiz adına gurur verici başarılara imza attınız. Türkiye yarı finallerinde de Gaziantep'in adını başarıyla Türkiye finallerine yazdıracağınıza inanıyorum. Gaziantep Kolej Vakfı ilçemizin, kentimizin ve ülkemizin önde gelen köklü eğitim kurumlarından birisi. Okul sporlarında elde ettiğiniz başarıları taktirle izliyorum. Türkiye yarı finallerinde her iki takımımızın da başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Şampiyona hakkında Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'ya bilgiler veren GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Can Hoşcan ve İsmet Tiryaki okul sporlarının bütün dallarının GKV Özel Okullarında önemsendiğini, gerek ferdi gerekse takım sporlarının tamama yakınıyla ilgili faaliyetlerin sürdürüldüğünü ifade ederek, amaçlarının Türkiye yarı finallerinde Gaziantep'in adını Türkiye finallerine yazdırmak olduğunu ifade etti.

        Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'yı ziyaret eden şampiyon sporcular da şampiyonaya giden yolda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarete GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları İsmet Tiryaki, Can Hoşcan, GKV Özel Okulları Basketbol Antrenörleri Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler