Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel çocuklar için farkındalık günü münasebetiyle düzenlenen programın ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker rengarenk balonları en özel çocuklarla birlikte gökyüzüne bıraktı.

        Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Gebze Kültür Merkezi'nde (GKM) düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, özel çocuklar, aileleri ve eğitimciler katıldı. Özel çocukların özel günlerinde düzenlenen programda çocuklar doyasıya eğlendi. Dans eden ve şarkı söyleyen özel çocuklar gönüllerince bir gün yaşadı.

        Programın açılışında selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, özel çocukların ailelerine teşekkür etti. Başkan Köşker, "Evet çocuklarımız özel ama onların aileleri de en az onlar kadar özel. Sizler Allah'ın seçtiği insanlarsınız. Cennet annelerin ayaklarının altında, siz özel annelerin inşallah Allah katında mükafatınız çok farklı olacak. Allah sizlerden razı olsun. Allah sizlere kolaylıklar ihsan eylesin. Böyle güzel ve özel çocuklara sahipsiniz" dedi.

        Konuşmanın ardından çocuklar kendileri için hazırlanan özel ilizyon gösterilerini keyifle izledi. Özel çocukların hazırladığı ve sahnelediği gösteriler de alkışlar eşliğinde GKM'yi dolduran protokol ve ailelerden beğeni aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler