Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Satranç Turnuvasında Dereceye Girenler Madalyalarını Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'un elinden aldılar

        Üniversitede ikinci kez düzenlenen Satranç Turnuvası sonucu dereceye giren Üniversite Satranç Takımı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u, Satranç Antrenörü Okutman Tekin Doğan ile birlikte makamında ziyaret ederek madalyalarını aldılar.

        Turnuva sonunda bayanlarda Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde Emine Eneş 1'inci, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nden Şeyma Öztürk 2'nci, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden Seray Bilgin 3'üncü oldu. Erkeklerde ise Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden Mehmet Akkurt 1'inci, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden Güney Yılmaz Eryılmaz 2'nci, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden Akan Leylek de 3'üncü oldular.

        Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversite Satranç Takımına 15-19 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Üniversiteler Arası Satranç Turnuvası'nda başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler