Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, mahalle ziyareti programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

        Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri İsmail Öz, Abidin Sarıçiçek ve birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı mahallelere ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Acar'ın bu kapsamda son ziyaret durağı Süleyman Mahallesi oldu. Ziyaretinde mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle buluşan Acar, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlardan yerleşim merkezi ile ilgili talepleri de dinleyen Acar, bu tür ziyaret programlarıyla halkın içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirtti. Acar ve beraberindekiler, daha sonra yerleşim merkezindeki bazı evleri ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler